Technolog

Komorniki

Zakres obowiązków:

  • Wdrażanie norm certyfikacji i nadzór nad procesami związanymi z utrzymaniem niezbędnych norm i certyfikatów (m.in. HACCP, IFS, BRC)
  • Aktywnie uczestniczenie w audytach wewnętrznych i zewnętrznych, zapewniając spełnienie norm jakości i identyfikując obszary wymagające poprawy.
  • Przeprowadzanie kontroli higieny w celu zapewnienia zgodności z wymogami sanitarnymi i bezpieczeństwa żywności.
  • Utrzymywanie kontaktów z instytucjami zewnętrznymi i dostawcami w kwestiach związanych z systemami jakości, zapewniając płynną współpracę i zgodność.
  • Zapewnienie zgodności z obowiązkami prawnymi związanymi z jakością, utrzymując aktualną wiedzę na temat odpowiednich przepisów

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe (Technologia żywności lub pokrewne kierunki),
  • Co najmniej 2 lat doświadczenia w branży spożywczej, mile widziana mięsna;
  • Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. HACCP, IFS, BRC)
  • Cechuje Cię samodzielność w działaniu i podejmowaniu decyzji
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Znajomość procesów, aktów prawnych i standardów jakości w branży mięsnej;

 

Benefity:

  • Dofinansowanie zajęć sportowych
  • Prywatna opieka medyczna
  • Dofinansowanie nauki języków
  • Dofinansowanie szkoleń i kursów
  • Ubezpieczenie na życie
  • Program rekomendacji pracowników
  • Spotkania integracyjne
  • Kawa/ herbata
  • Owoce

 

Prosimy o zamieszczenie dodatkowej klauzuli o treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych przez Jakon Inwest sp. z o.o. w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego oraz w kolejnych naborach kandydatów na stanowisko Technolog”,

Aplikuj