Technolog
Komorniki
Zakres obowiązków:
- Wdrażanie norm certyfikacji i nadzór nad procesami związanymi z utrzymaniem niezbędnych norm i certyfikatów (m.in. HACCP, IFS, BRC)
- Aktywnie uczestniczenie w audytach wewnętrznych i zewnętrznych, zapewniając spełnienie norm jakości i identyfikując obszary wymagające poprawy.
- Przeprowadzanie kontroli higieny w celu zapewnienia zgodności z wymogami sanitarnymi i bezpieczeństwa żywności.
- Utrzymywanie kontaktów z instytucjami zewnętrznymi i dostawcami w kwestiach związanych z systemami jakości, zapewniając płynną współpracę i zgodność.
- Zapewnienie zgodności z obowiązkami prawnymi związanymi z jakością, utrzymując aktualną wiedzę na temat odpowiednich przepisów
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe (Technologia żywności lub pokrewne kierunki),
- Co najmniej 2 lat doświadczenia w branży spożywczej, mile widziana mięsna;
- Praktyczna znajomość standardów jakości w obszarze bezpieczeństwa żywności (m.in. HACCP, IFS, BRC)
- Cechuje Cię samodzielność w działaniu i podejmowaniu decyzji
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Znajomość procesów, aktów prawnych i standardów jakości w branży mięsnej;
Benefity:
- Dofinansowanie zajęć sportowych
- Prywatna opieka medyczna
- Dofinansowanie nauki języków
- Dofinansowanie szkoleń i kursów
- Ubezpieczenie na życie
- Program rekomendacji pracowników
- Spotkania integracyjne
- Kawa/ herbata
- Owoce
Prosimy o zamieszczenie dodatkowej klauzuli o treści:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych przez Jakon Inwest sp. z o.o. w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego oraz w kolejnych naborach kandydatów na stanowisko Technolog”,
Aplikuj